IL: Stella-yhtyeen laulaja on kuollut – Marja Tahvanainen menehtyi yllättäen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joensuulaisen pop-yhtye Stellan laulajana tunnetuksi tullut Marja Tahvanainen on kuollut. Hän menehtyi yllättäen 38-vuotiaana. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti. Stella-yhtyeen laulaja Marja Tahvanaisen lähipiiri on vahvistanut tähden kuoleman lehdelle, mutta ei kommentoi asiaa enempää.

Stella-yhtye tuli tunnetuksi hiteistään Piste, Häävalssi ja Aamun kuiskaus. Yhtye oli aktiivinen vuosina 2002-2013. Stella julkaisi yhteensä viisi albumia. Bändin keulahahmona toiminut Marja Tahvanainen työskenteli viime vuodet englannin ja ruotsin kielen opettajana.

Radiosoittoon Aamun kuiskaus -singlellään noussut yhtye sai aikoinaan nostetta myös, kun Idols-finalisti Katri Ylander lauloi Stellan esikoislevyltä löytyvän Piste. -kappaleen. Kappaleesta muodostui yhtyeen uran suurin hitti, joka soi radioissa yhä edelleen.

Stara oli aikoinaan ensimmäinen media, joka haastatteli Stella-yhtyettä juuri ennen yhtyeen esikoissinglen virallista julkaisua. Tässä alla katsottavissa hieman tuoreempi haastattelu, joka tehtiin vuonna 2008 Provinssirockin backstagella.