Älytön kilpailu Englannissa – ihmiset juoksevat juuston perässä mäkeä alas

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lounais-Englannissa on Brockworth-niminen kylä, jossa järjestetään vuosittain The Cooper’s Hill Cheese-Rolling and Wake -niminen tapahtuma. Erikoinen perinne on alkanut yli 200 vuotta sitten. Ideana on juosta mäkeä alas juustotahkon perässä.

The Cooper’s Hill Cheese-Rolling and Wake -tapahtuman tavoitteena on juosta ensimmäisenä maaliin mäkeä alas pyörineen juuston perässä. Koska Cooper’s Hill -niminen kukkula on suhteellisen jyrkkä, sattuu juoksukilpailussa useita loukkaantumisia ja onnettomuuksia. Osa ihmisistä murtaa jalkojaan, mutta jotkut tuupertuvat jopa tajuttomaksi.

Kilpailijoita on varoitettu loukkaantumisvaarasta etukäteen ja heitä ottaa vastaan mäen alla päivystävä ensiapuryhmä. Juuston perässä juokseminen alkoi englantilaisessa kylässä yli 200 vuotta sitten. Nykyisin tapahtuma houkuttelee osallistuijia ympäri maailmaa.

Kevin + Perry Manc

Get tagging the most Mancunian person you know…

Publiée par I Love Manchester sur vendredi 13 avril 2018