Sivulliset pelastivat asuinrakennuksen Hämeenlinnassa – poliisi pyytää havaintoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hämeenlinnassa Vanajantiellä tapahtui viime yönä tulipalo, jossa puinen varastorakennus tuhoutui. Nyt poliisi pyytää yleisöltä havaintoja palopaikalta ja sen lähistöltä, koska tuhopolton mahdollisuutta ei ole suljettu pois.

Naapurissa sijaitsi 15 metrin päässä sijainnut puinen asuinrakennus, joka pelastui palopaikalle saapuneiden kahden sivullisen ansiosta. Asuinrakennus oli jo syttynyt palamaan naapurissa riehuvan palon voimasta, mutta sivulliset onnistuivat sammuttamaan sen.

– Ensimmäisenä palopaikalle oli osunut Konepojat Lindholm & Vähämäen työntekijät Niko ja Joose, jotka olivat heti ilmoittaneet tulipalosta hätäkeskukseen, Hämeenlinnan poliisi kertoo.

– He olivat nopeasti aloittaneet alkusammutustoimet mukanaan olleella kiinteistöhuollon tankkiauton vedellä ja suihkuputkella kastelemalla asuinrakennuksen seinää ja kattoa kunnes Pelastuslaitos tuli paikalle. Palomestarin mukaan Nikon ja Joosen nopea sekä neuvokas toiminta pelasti asuinrakennuksen: erinomaista toimintaa.

Havainnot palopaikalta ja sen lähistöltä voi ilmoittaa Hämeen poliisilaitokselle sähköpostitse rikosvihjeet.hame@poliisi.fi tai puhelimitse 029 541 4222.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1827289707327844&id=632787080111452