Bella Hadidin bileasu huomattiin takuulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

21-vuotias malli Bella Hadid on nopeasti noussut mallimaailman kuumimpaan kärkijoukkoon ja häntä pidetään jopa supermallien ykkösenä tällä hetkellä. Hänen Gigi-siskonsa on niin ikään suosittu huippumalli, joten malliäidiltä on tullut tyttärille ensiluokkaiset geenit.

Nyt Bella Hadid kuvattiin Lontoossa, jossa hän oli vierailemassa Diorin järjestämässä tilaisuudessa. Tapahtuman punaiselle matolle maailman tämän hetken suosituin supermalli asteli asussa, jonka kaula-aukko ei jäänyt keneltään huomaamatta.

Bella Hadid on ehtinyt valloittamaan Victoria’s Secret -esiintymislavan jo kahdesti, minkä lisäksi hän on toiminut mainoskasvona useille vaate-, kosmetiikka-, ja urheilualan yrityksille. Naiselle on alalla paljon kysyntää, mikä onkin täysin perusteltua naisen solakan mallivartalon ja persoonallisten kasvonpiirteiden myötä. Gigi-sisko nousi supermalliksi ennen Bellaa, mutta myöhemmin Bella meni suosiossa siskonsa ohi.

Eagle Lee / Barcroft Images / All Over Press
Eagle Lee / Barcroft Images / All Over Press
Eagle Lee / Barcroft Images / All Over Press
Eagle Lee / Barcroft Images / All Over Press