Petri Nygårdin Selvä päivä uuteen uskoon – tässäkö kesähitti?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Esimerkiksi Cheekin, Petri Nygårdin, Lord Estin ja monen muun artistin takaa tuttu Millionaire Men -kaksikko työskentelee parhaillaan uuden konseptinsa parissa. Lux Medusa -yhtyeen ideana on muovata tunnettujen suomirap-biisien vokaalien ympärille ajankohtaista klubisoundia.

Kolmanteen uudelleenversiointiin on nyt päätynyt Petri Nygårdin ikivihreä kesähitti Selvä Päivä, joka julkaistiin alunperin vuonna 2011. Sen pohjalta syntyi Lux Medusan kolmas single Lempijuoma. Kuuntele kappale Spotifystä tästä linkistä.

Lisää vastaavia yhteistyökuvioita toteutetaan parhaillaan studion syövereissä. Tätä tanssilattiaa kuluttavaa materiaalia on luvassa lisää vielä kesällä 2018. Lux Medusan aiemmat singlet Viikonloppu feat. Uniikki & Elastinen sekä Tankki Täyteen feat. Lord Est saivat hyvät vastaanotot, ja kappaleet päätyivätkin mukaan herrojen omiin keikkasetteihin.