Serena Williams: ”Kärsin synnytyksen jälkeisestä masennuksesta!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ammattitennispelaaja Serena Williams synnytti esikoisensa aviomiehensä Alexis Ohanianin kanssa viime vuoden syyskuussa. Olympia-nimisen tyttären äiti on nyt avautunut vaikeasta ajasta synnytyksen jälkeen.

– Rehellisesti minusta tuntuu, että kärsin siitä edelleen. Ihmisten tulisi keskustella synnytyksen jälkeisestä masennuksesta enemmän, koska se on olennainen osa raskautta, Serena Williams kertoo Harper’s Bazaarille.

Alle yksivuotiaan tyttären äiti kertoo, että hän itki vuolaasti kerran kun ei löytänyt lapsensa tuttipulloa. Pariskunta on suunnitellut jo toisen lapsen tekemistä, mutta Serena on myös uumoillut paluusta tenniksen pariin. Hän on kertonut asettaneen paineita äitiyteen, koska on tottunut voittamaan elämässä.