Temptation Island päättyi karusti – Elias narahti pettämisestä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Temptation Island Suomi -tuotantokausi päättyi Vilman ja Eliaksen osalta poikkeuksellisen karuun jaksoon, jossa useita kertoja seksiä tahollaan sinkkunaisen kanssa harrastanut Elias jäi viimeisellä iltanuotiolla kiinni pettämisestä. Hän ei tiennyt, että kamerat olivat tallentaneet intiimit hetket.

Vilma tiedusteli itsevarmalta Eliakselta iltanuotiolla miten hyvin tämä on onnistunut pidättäytymään pariskunnan ennakkoon yhdessä päättämissä rajoissa.

– Kuinka pitkälle sä oot mennyt meidän rajoissa? Vilma kysyi.

– Kaksnelosilla pisimmällä… Hetken huumassa vaihdettiin muutama pusu siellä ulkona, Elias vastasi.

– Se on pisin mihin sä oot mennyt? Vilma tarkensi.

Tämän jälkeen Vilma murtui ja paljasti, että tuotanto on tallentanut todisteet seksin harrastamisesta ja esittänyt ne myös Vilmalle. Lisäksi seksistä on olemassa myös toisen osapuolen kertomukset. Elias huomasi viimein jääneensä kiinni, ja kyseinen kohtaus muodostui yhdeksi televisiovuoden eeppisimpiä. Lopulta Elias joutuu myöntämään uskottomuuden.

Luoja auta. #luoja #auta #jepjep

A post shared by Temptation Island Suomi (@tisuomi) on