Ariana Grandesta eronnut Mac Miller kolarissa – epäillään törkeästä rattijuopumuksesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taannoin poptähti Ariana Grandesta eronnut räppäri Mac Miller on kärähtänyt rattijuopumuksesta. Mies kolaroi autonsa ajettuaan umpihumalassa Los Angelesissa. Miller ajoi autonsa päin sähköpylvästä torstaina aamuyöstä paikallista aikaa.

Hän pakeni kahden ystävänsä kanssa onnettomuuspaikalta jalan. Poliisi pidätti räppärin myöhemmin kotoaan.

Viranomaisten puhallutettua Millerin kävi ilmi, että hänen promillemääränsä oli miltei tuplasti yli sallitun rajan. Kaliforniassa rattijuopumuksen raja on 0,8 promillea, mutta räppärin veren alkoholipitoisuus oli 1,5 promillea. Page Six -sivuston mukaan mies vapautettiin myöhemmin takuita vastaan.

Ariana Granden kanssa kaksi vuotta seurustellut Mac Miller erosi vain päiviä ennen onnettomuutta. Grande kertoi kaksikon eronneen läheisissä väleissä ja pysyttelevän ystävinä.