Michele Murphy-Kaulanen löysi postilaatikostaan upean kirjeen: ”Tuli itku…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimman kauppiaan, Sampo Kaulasen, vaimo Michele Murphy-Kaulanen on itsekin tehnyt viime aikoina julkista uraa, sillä hänestäkin on muodostunut suosittu somettaja. Nyt Minttu on paljastanut saaneensa postilaatikkoon odottamattoman kirjeen, joka toi ilon kyyneleet hänen silmiinsä. Syystäkin.

Kirjeen oli jättänyt postilaatikkoon sivullinen, joka oli matkustanut täpötäydessä bussissa Mintun tyttären kanssa. Kun linja-autoon oli noussut äiti ja tämän pieni tytär, oli Kaulasen tytär noussut ja tarjonnut omaa istumapaikkaansa äidille ja tyttärelle.

– Mun sydämeni suli 3 Eihän noin empatiakykyisiä ja kohteliaita nuoria enää ole... Paitsi et näköjään on. Saat olla äitinä kyllä todella ylpeä tyttärestäsi, kirjeessä kerrottiin. - Niin no. Mitäs tähän voi sanoa muuta kuin KIITOS. Kotiin tulin ja laatikossa odotti kirje. Tuli itku ylpeydestä. Otin sit mun missit ja lähdettiin treffeille. Ai miks? Siks kun me voidaan ja nää on ihan parhaat tyypit. Huomenna nuorempi jättää ala-asteen ja isompi siirtyy abiksi. Jotain hyvää oon vissiin tehny, koska mua on näillä rakkailla siunattu, Michele Murphy-Kaulanen kirjoittaa kuviensa yhteydessä.