Ohikulkija pelasti kolariin joutuneen Migos-räppärin – sai palkkioksi auton!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Migos-yhtyeeseen kuuluva räppäri Offset oli taannoin vakavassa autokolarissa Atlantassa. Onnettomuus olisi voinut koitua tähden kohtaloksi, mikäli paikalle osunut mies ei olisi pelastanut häntä.

Jamar-niminen mies oli ollut kävelemässä töihin, kun hän päätyi todistamaan kolaria. Mies riensi pelastamaan Offsetin pahoin kärsineen Dodge Charger -auton sisältä. Page Six -sivuston mukaan räppäri toimitettiin sittemmin sairaalaan.

Nyt räppäri Cardi B:n kihlattunakin tunnettu Offset on kiittänyt Jamaria näyttävällä tavalla. Koska miehellä ei ole omaa autoa, päätti Offset ostaa hänelle Nissan Altiman. Tähti jakoi ajoneuvosta ja Jamarista kuvan Instagram-tilillään.

– Kiitos Jamarille henkeni pelastamisesta, Offset kirjoitti.

 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.