Suomalainen tankotanssija tanssi Lontoossa niukassa asussa: ”Hei vaan naapurit”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen tankotanssija Oona Kivelä on menestynyt pitkän tanssiuransa aikana todella hyvin. 35-vuotias Kivelä on voittanut muun muassa neljä tankotanssin maailmanmestaruutta. Ennen tankotanssin uraa nainen harrasti kilpavoimistelua aina 24-vuotiaaksi saakka.

Tällä hetkellä Oona Kivelä on Lontoossa Kingstonissa, jossa nainen on ollut valokuvattavana. Kivelä julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videoita, joissa nähdään miten upeita tanssiliikkeitä ja voimaa vaativia liikkeitä nainen suorittaa kuvausten aikana.

Videoilla nähdään miten Kivelä intoutuu tanssimaan näyttävä asu yllään myös autotiellä, jossa hän joutuu välillä väistämään ohi ajavia henkilöautoja. Oona Kivelä on tunnettu myös Fitnesspäiväkirjat-realitysarjan toiselta tuotantokaudelta, jota esitettiin televisiossa vuonna 2016.