Avicii hautaan yksityismenoin – mukana vain lähipiiri

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Konemusiikin ruotsalainen supertähti Tim ”Avicii” Bergling löydettiin noin kuukausi sitten kuolleena Omanin pääkaupunki Muscatissa sijaitsevasta hotellihuoneesta. Hän oli tehnyt itsemurhan. Aviciin perhe on esittänyt medialle ja faneille pyynnön, että saisivat haudata miehen rauhallisessa yksityistilaisuudessa.

Aviciin tiedettiin ahdistuneen stressin, työpaineiden ja alkoholin yhteissummana, jonka vuoksi mies lopetti myös keikkailun muutama vuosi sitten. Ruotsalais-DJ:n perhe on nyt tiedottanut, että monet ovat esittäneet halukkuutensa osallistua hautajaisiin ja toteuttaa kunnianosoituksia edesmenneelle artistille. Perhe on kuitenkin päättänyt järjestää intiimin tilaisuuden, johon ei osallistu kuin 28-vuotiaana menehtyneen miehen lähipiiri, E! News uutisoi.

Aviciin muisto elää edelleen. Mies oli saanut valmiiksi uuden EP-levynsä ennen kuolemaansa. Ylisuorittajalle tyypilliseen tapaan Avicii työsti uutta albumia niin innokkaasti, että hän teki jopa 16 tunnin työpäiviä levynsä eteen. Levyn julkaisemisesta neuvotellaan parhaillaan perheen kanssa.