Taksi kuvasi rajun törmäyksen Vantaalla – polkupyöräilijän ilmalento videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vantaalla kuvattiin 22. toukokuuta ikävä onnettomuus, jossa suurella nopeudella liikkunut pyöräilijä törmäsi henkilöauton kylkeen ja lensi törmäyksen voimasta voltilla katuun. Sattumalta samaan risteykseen pysähtyneen taksiautoilijan kojelautakamera tallensi onnettomuuden videolle.

Parhaillaan verkossa leviävältä videolta voidaan huomata, että vasemmalle risteyksestä kääntynyt autoilija ei huomannut vastaan tullutta pyöräilijää tai ei osannut arvioida pyöräilijän vauhtia niin suureksi kuin se todellisuudessa oli. Videolta selviää, että pyöräilijä kulki poikkeuksellisen suurella nopeudella.

Pyöräilijä lentää törmäyksessä voltin kautta katuun polvet edellä. Autoilija soitti välittömästi hätänumeroon ja silminnäkijät auttavat uhria välittömästi. Ambulanssi saapui paikalle poikkeuksellisen nopeasti, sillä se saapuu onnettomuuden uhrin luokse jo alle kahdessa minuutissa.