Uusi jalkapallon ihmelapsi on syntynyt – pelasi samana päivänä kuin oppi kävelemään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brasilialainen kuusivuotias Marco Antonio on jo nyt kiinnittänyt jalkapalloilijoita riveihinsä hakevien kykyjenetsijöiden mielenkiinnon. Pojan edesottamuksia on seurattu ainakin Real Madridin ja Barcelonan jalkapallojoukkueiden toimesta.

Rio de Janeirossa asuva Marco Antonio oppi pelaamaan jalkapalloa samana päivänä kuin otti ensimmäiset askeleensa. Siitä lähtien poika on harjoitellut pallottelua ahkerasti ja tinkimättä. Valitettavasti lapsella on Crohnin sairaus, johon perhe hakee parhaillaan lääketieteellistä apua, vaikka hänen tapauksessaan sairaus on parantumaton.

Sairauden hillitsemisen jälkeen mikään ei estäisi poikaa saavuttamasta jalkapallounelmiaan. Viraali-ilmiöksi noussut Marco Antonio kulkee aina jalkapallonsa kanssa, ja hänestä kaavaillaan ammattipelaajaa. Sitä ennen hän esittää esimerkillään, kuinka aina on toivoa elämässä.