Älä hiero eturauhasta millä tahansa – siihen on myös seksivälineitä

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Olemme uutisoineet ensiapuun hakeutuneista miehistä, jotka ovat päättäneet hieroa eturauhastaan peräaukon kautta mitä mielikuvituksellismpia esineitä apuna käyttäen. Lääkärit ovat joutuneet poistamaan takapuoleen juuttuneita vierasesineitä toisinaan jopa kirurgisesti.

Markkinoilla on miehille tarkoitettuja vibraattoreita, jotka eroavat naisten seksivälineistä ainakin värityksellään. Siinä missä naisille myydään hempeän sävyisiä ja eläimen muotoisia sauvoja, kiihottimia sekä vibraattoreita, ovat miesten eturauhashierojat usein maskuliinisempia ulkonäöltään. Lisäksi ne ovat usein hieman tavallisia anustappeja ja klitoriskiihottimia kalliimpia.

Eturauhasta voi hieroa turvallisesti seksivälineen avulla ilman, että joutuisi myöhemmin hakeutumaan ensiapuun esimerkiksi lamppu, juomalasi, pullo – tai kuten äskettäin uutisoimme – suihku anaalissa. Esittelyn arvoisia ovat vedenkestävä Rocks-Off Rude-Boy, tasokas Loki Wave, tai näppärillä ottimilla varustettu Aneros Eupho Trident.

Aneros prostate stimulators are hands-free, patented devices that work simply through the contractions of your own muscles. Without batteries or electronically induced vibrations, the Aneros massagers transform your body's own energy into amazing sensations. The mechanism is simple yet extremely effective. Aneros massagers can also be used to flat out make sex better. During oral sex and traditional intercourse, when the man uses an Aneros he will be harder, last longer, and have better control. His prostate will empty more fully during ejaculation, which means a more intense and satisfying orgasm. This increased sexual performance is a great secondary benefit for his partner as well. An Aneros is a great way to explore and expand your intimacy with your partner. See the entire collection at RomeoMale.com #prostatehealth #prostatemassager #unleashyourinnerRomeo #unlockthesecret #betterinbed #goodforyourhealth #availableatRomeomale

A post shared by RomeoMale (@romeomale_) on