Säästi kangasta bilemekossa? Huippukurvikas Miamin kotirouva niukassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Real Housewifes of Miami -realitysarja on tehnyt useista sen kaunottarista tähtiä. Sarjassa nähtiin ensimmäisellä tuotantokaudella myös entinen malli Larsa Pippen, joka erosi taannoin koripallotähti Scottie Pippenistä. Larsa on jäänyt julkisuuteen, vaikka hänen uransa televisiossa loppui.

Eilen Pippen ikuistettiin esittelemässä upeita kurvejaan erittäin niukassa bileasussa, jossa ei ainakaan kangasta tuhlattu. Larsa oli saapumassa West Hollywoodissa sijaitsevaa ja julkkisten suosimaan Delilah-ravintolaan hohtavanpunaisessa pikkumekossa yhdessä Kourtney Kardashianin kanssa.

Larsa Pippen on assyrialais-amerikkalaista syntyperää oleva entinen malli. Hän meni koripallotähti Scottie Pippenin kanssa naimisiin vuonna 1997. Pariskunnalla on neljä lasta. Neitokaista pidetään tällä hetkellä kuumimpana koripallovaimona. Hyväluontoiseksi kehuttu neitokainen osallistuu tiettävästi usein hyväntekeväisyystapahtumiin.

Splash
Splash
Splash