Marcus & Martinus lauantaina Helsingissä: ”Leiriytyminen ei ole sallittua”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden sisään kaksi kertaa Hartwall Arenan loppuunmyynyt Marcus & Martinus saapuu konsertoimaan Kaisaniemen puistoon ensi lauantaina 9. kesäkuuta. Norjalaiskaksikon keikka on osa laajamittaista Moments-kiertuetta. Nyt keikkajärjestäjä on ilmoittanut konserttia koskevista järjestelyistä.

Kaisaniemen puiston portit avataan kello 15.00 ja konsertti alkaa kello 18.00. Yleisön suositellaan saapuvan paikalle Kansallisteatterin takaa ajoissa, koska isossa ulkoilmakonsertissa turva- ja lipuntarkastuksiin saattaa muodostua jonoja. Paikalle kannattaa saapua joukkoliikenteellä tai kävellen.

Helsingin poliisilaitos muistuttaa faneja ja heidän vanhempiaan, että yön yli jonottaminen ja leiriytyminen ei ole sallittua turvallisuussyistä, koska sen katsotaan vaarantavan yleistä järjestystä ja turvallisuutta. Jonottaminen on sallittua vasta kello 12.00, ja fanit ohjataan jonoon paikan päällä.

Golden Circle -alueelle ikäraja on 12 vuotta. Konserttiin ei ole ikärajaa, mutta järjestäjä toivoo, että alle 12-vuotiailla on mukanaan täysi-ikäinen huoltaja. Huoltajaksi sopii luotettava, vähintään 18-vuotias henkilö, huoltajan ei siis tarvitse olla välttämättä esimerkiksi oma vanhempi.