Kengurun poikanen pieraisi – yritti huitoa hajua pois!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hauskalla australialaisvideolla tavataan kenguru, joka yrittää peittää hajujälkensä hauskalla tavalla. Se heiluttaa kättään hämmentävän ihmismäisellä tavalla. Possum-niminen kengurunpoikanen päästää ensin ilmoille äänekkään pierun.

Kaasun laskemisen jälkeen eläin huitoo kättään selkänsä takana, aivan kuin se yrittäisi päästä hajusta eroon. Videolla nähtävät kengurut asuvat Georgina Steytlerin ja hänen aviomiehensä kotona Australian Toodyayssa.

MSN-sivuston mukaan eläimet adoptoitiin perheeseen niiden jäätyä orvoiksi. Videon kuvaushetkellä vielä pienikokoiset kengurut ovat sittemmin muuttaneet kodin ulkona sijaitsevaan aitaukseen.

 

Kangaroo farts

Cute kangaroo farts and wafts away the smell 😂

Publiée par VT sur vendredi 1 juin 2018