Scott Disick rysän päältä kiinni – petti Sofia Richietä Kanye Westin juhlissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realityperheen ex-vävy Scott Disick alkoi seurustella viime vuonna huomattavasti itseään nuoremman teinimalli Sofia Richien kanssa. Nyt mies on kuitenkin sortunut uskottomuuteen, kun hänet nähtiin vieraan naisen kanssa suutelemassa.

Kanye Westin levynjulkaisemistilaisuuteen Wyomingin Jackson Holessa osallistunut Scott Disick ikuistettiin TMZ:n paparazzien toimesta yhteiskuviin ventovieraan naisen kanssa. Kaksikon välillä näytti olevan muutakin kuin ystävyyttä, eikä nainen ollut Scott Disickin tyttöystävä Sofia Richie. Vasta äskettäin Scott ja Sofia juhlivat yhdessä miehen syntymäpäiviä onnellisissa merkeissä.

Sofia Richie on kyllästynyt Scott Disickin käytökseen ja hän haluaa erota pettävästä miehestä. Scottin otaksutaan olleen alkoholin vaikutuksen alaisena, vaikka mies on vakuutellut raitistuneensa. Cosmopolitan-lehti kuitenkin kertoo, että Scott Disick on esitellyt olevansa sinkku.

Scott Disick on myös viihtynyt viime aikoina aiempaa enemmän lastensa seurassa. Scott Disickillä ja Kourtney Kardashianilla on kolme yhteistä lasta. Kahdeksanvuotias Mason, viisivuotias Penelope ja kolmevuotias Reign asuvat äitinsä kanssa talossa, jossa myös Scott Disick on aikoinaan hoitanut isännän roolia.

Thank you @enjiworld for the new luxury sneakers #paris #Ad

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on