Big Brother -kaunotar otti aurinkoa – upea vartalo pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosien DJ-supertähtien buumi on tuottanut markkinoille valtavan määrän uusia DJ-tähteydestä haaveilevia miehiä ja myös naisia. Eräs heistä on brittikaunotar Ashley James, joka tunnetaan kotimaassaan radioäänenä ja mallina. Ja nyt myös Big Brother -tähtenä.

Big Brotherin julkkisversiosta tuttu kurvitar nähdään nyt lekottelemassa uima-altaalla Espanjan Ibizalla sijaitsevassa hotellissa. Hänellä oli seuranaan artisti Kye Sones.

Ashley James vetää nykyisin omaa radio-ohjelmaansa perjantaisin suositussa Hoxton Radiossa. Hänestä on muodostunut ohjelmansa ja upean ulkonäkönsä ansiosta julkkiskaunotar varsinkin kotimaassaan Britanniassa, mutta viime aikoina hänet on huomioitu myös muualla maailmassa.

Splash
Splash
Splash
Splash

Uusimmat