Miesten päiväuni Jennifer Lawrence ei ole enää sinkku – pokasi komean taidegalleristin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nälkäpeli-elokuvista tuttu näyttelijätär Jennifer Lawrence erosi viime vuonna ohjaajapoikaystävästään Darren Aronofskysta. Eron jälkeen fanit ovat toivoneet, että näyttelijä alkaisi seurustelemaan kollegansa Chris Prattin kanssa. Nyt Jennifer Lawence on kuitenkin löytänyt uuden rakkauden rinnalleen.

Jennifer Lawrence on aiemmin paljastanut, että hänen unelmiensa deittikumppani olisi Kourtney Kardashianin entinen mies, realitytähti Scott Disick. Hänen kanssaan nainen ei kuitenkaan ennättänyt treffeille ennen kuin löysi uuden rakkaansa Cooke Maroneyn.

Jennifer Lawrence ja Cooke Maroney on nähty viime aikoina New Yorkissa, jossa he ovat viettäneet tiiviisti aikaa yhdessä. Daily Mail -sivuston mukaan Maroney toimii taidegalleristina hyvin arvostetussa Gladstone Gallery -galleriassa.