Pariskunta pelasti hädässä olevan oravan – juotti vettä pullosta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessa toukokuu oli poikkeuksellisen kuuma ja kuiva, mikä sai monet pienet luonnon asukit kärsimään. Ihmisiä kehotettiin jättämään pikkulintuja, siilejä ja muita eläimiä varten pieniä vesiastioita ulos, että eläimet saisivat juodakseen.

Nyt YouTube-videolla nähdään miten janoinen orava kohtasi pelastajansa Grand Canyonin patikointireitillä. Paul Comps oli huomannut, että orava oli alkanut seuraamaan sitä. Orava oli alkanut ojentamaan käpäliään ylös päin aivan kuin se haluaisi, että mies nostaisi oravan syliinsä.

Comps kertoi Daily Mail -lehdelle keksineensä tarjota oravalle vettä, jolloin kävikin ilmi, että oravalla oli todella kova jano. Miehen tyttöystävä oli alkanut juottamaan oravaa suoraan vesipullon suusta miehen kuvatessa harvinaista tilannetta muistoksi videolle.