Elsa Hosk kylpyammeessa viinilasin kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Elsa Hosk on 29-vuotias huippumalli, joka on onnistunut tekemään jo usean vuoden ajan menestyksekästä malliuraa. Elsa on edustanut Victoria’s Secretin suositulla näytöslavalla ruotsalaista kauneutta jo vuosia, mutta harva kuitenkaan tietää, että kaunotar on myös puoliksi suomalainen. Elsa Hoskin isä Pål on Ruotsista ja äiti Marja on Suomesta.

Nyt Elsa Hosk julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kaksi kuvaa, jossa hän nautiskeli olostaan kylpyammeessa. Naisella on käsissään viinilasi, mutta hän painottaa, että lasissa ei kuitenkaan ole viiniä. Hosk juo punaviinin sijaan Coca-Colaa, joka on hänen mukaansa yhtä hyvää kuin viini etenkin sellaisille ihmisille, jotka eivät juo alkoholia.

Nainen ei kerro kuvan yhteydessä syytä siihen minkä vuoksi hän ei juo alkoholia, mutta hänen ammatinvalinnastaan päätellen tällainen päätös on perustunut terveyssyihin. Moni kommentoija kuitenkin huomauttaa naiselle, että tässä tapauksessa lasillinen punaviiniä olisi ollut terveellisempi valinta kuin Coca-Cola.