Hailey Baldwinia ei tunnista – värikäs muodonmuutos!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkkisperheen tytär Hailey Baldwin on noussut muutamassa vuodessa mallimaailman kirkkaimpaan kärkikaartiin, ja hänet onkin jo nähty monien merkittävien muotinäytösten catwalkeilla. Nainen on yksi tunnistettavimmista malleista alalla, mutta silti hänkin osaa vielä yllättää toisinaan hieman erikoisemmilla tyyleillään.

21-vuotias Hailey Baldwin rakastaa tyylinsä vaihtelemista aina oman mielensä mukaan. Naisen hiuksissa on viime aikoina nähty monia eri värisävyjä, mutta nyt kaunotar yllätti kaikki esittelemällä uutta kirkkaan sähkönsinistä hiusväriään.

Hailey Baldwin julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kaksi kuvaa, joissa naisella on siniset hiukset. Kuvissa nainen poseeraa Chaos-luksusmerkin kuvauksissa peilille, jonka kautta hän on napannut itsestään näyttävät otokset. Toisessa kuvassa Baldwin esittelee myös timmiä vatsaansa, joka on kauniisti päivettynyt.

Thursday’s with @chaos 👀

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

🦋

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on