Paris Jackson poseeraa yläosattomissa – hyvästä syystä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Michael Jacksonin tytär, Paris Jackson, tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Nyt hänet nähdään poseeraamassa yläosattomissa hyvästä syystä. 20-vuotias tähti nähdään Life Ball -hyväntekeväisyystapahtuman kampanjassa.

Kampanjan tarkoituksena on lisätä ihmisten tietoisuutta HIViä ja Aidsia kohtaan. Paris Jacksonin Instagram-tilillä jaetussa videossa ja kuvassa hänen iholleen on kirjoitettu voimaannuttavia viestejä. Tähti nähtiin taannoin myös jamassa palkinnon Wienissä järjestetyssä hyväntekeväisyysgaalassa.

Paris Jackson nähtiin tänä vuonna Gringo-komediaelokuvassa. Tähti seurustelee nykyään toisen mallitähden, brittiläisen Cara Delevingnen kanssa.

 

🌍NE #lifeball2018

A post shared by Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) on