Rita Ora bikineissä kuin seireeni – ei muhkeaa poveaan peittele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rita Ora on menestynyt soittolistojen kärjessä erinomaisesti uuden upean Anywhere-hittinsä ansiosta. Nainen julkaisi myös hetki sitten uuden heti hitiksi nousseen For You -nimisen kappaleen yhdessä Liam Paynen kanssa.

Rita Ora tarjoilee silmänruokaa yli 13 miljoonalle seuraajalleen upeilla bikinikuvilla, joissa hänen muhkea povensa nousee vääjäämättä pääosaan.

27-vuotias tähti on uusien musiikkijulkaisujensa myötä viihtynyt paljon kuntosalilla treenatessaan vartaloaan huippukuntoon uusia esiintymisiä varten. Kovan työn tulokset ovat alkaneet näkyä, sillä Oran bikinivartalo täyttää nykyisin mallinmitat. Hän voisi halutessaan ryhtyä työskentelemään malliuralla.

Peach Bellini anyone?

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Take me back. 💛

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on