Unelmien kesäherkku – vesimelonijäätelöä suoraan melonista

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lämpimät kesäpäivät houkuttelevat ihmiset jäätelökioskeille mukavan viilentävien herkkujen äärelle. Nyt Dessert Insider -esittelee videollaan englantilaisen leipomon valmistaman jäätelön, joka pursotetaan vesimelonin sisälle.

Lontoossa sijaitseva leipomo ja kahvila Dominique Ansel Bakery tarjoilee asiakkailleen maittavia leivoksia. Yksi upeimmista ja näyttävimmistä herkuista on kuitenkin What-a-Melon -niminen vesimelonijäätelöannos, joka näyttää ihastuttaneen monia etenkin kauniin ulkonäkönsä ja raikkaan makunsa vuoksi.

What-a-Melon -jäätelöannoksessa on leipomon itse valmistamaa vesimelonipehmistä, jota pursotetaan keskeltä koverretun vesimeloniviipaleen väliin. Herkku koristellaan vielä tummasta suklaasta tehdyillä pisaroilla, jotka muistuttavat vesimelonin siemeniä.

Watermelon Ice Cream Is Served In A Slice Of Watermelon

This ice cream comes in a real slice of watermelon.

Publiée par DESSERT INSIDER sur mercredi 6 juin 2018