Realityhottis teki paluun julkisuuteen – lomailee bikineissä Mallorcalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi kuluvan vuosikymmenen kohutuimmista realitysarjoista lienee englantilainen The Only Way Is Essex, jota on esitetty Suomessa nimellä Glamourelämää Essexissä. Sarja on tehnyt monista henkilöistään tähtiä, ja eräs heistä on näyttävä naiskaunotar Ferne McCann. Hän on nyt palannut julkisuuteen vuosien jälkeen.

Parhaillaan Ferne lomailee suomalaistenkin suosimalla Mallorcan lomasaarella, jossa hänet ikuistettiin eilen Palman kaupungissa. Oransseihin bikineihin sonnustautunut realityjulkkis.

Malliuraakin tehnyt 27-vuotias Ferne McCann tuli mukaan TOWIE-realitysarjaan vasta sen yhdeksännellä tuotantokaudella seurustellessaan Charlie Simsin kanssa. Elokuussa 2013 pari erosi Charlien petettyä, mutta palasi kuitenkin pian taas yhteen. Sittemmin Ferne on ehtinyt vuosien julkisuustaukonsa aikana perustaa perheen.

Splash
Splash
Splash
Splash