Heräsitkö krapulassa uretaania päässäsi? Älä huoli, se on nyt huippumuotia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokunen vuosi sitten verkossa levisi kulovalkean tavoin valokuva mummosta, jonka kerrottiin laittaneen hiuksiinsa muotovaahdon sijaan uretaania. Joskus myös joku suomalainen voi herätä villien juhlien jälkeen krapulassa vain huomatakseen, että päähän on tarrautunut yön pimeinä tunteina jostain syystä uretaania.

Tästä lähtien tuollaiseen tilanteeseen herääminen ei enää ole varsinaisesti ongelma, sillä juuri käynnistyneillä Lontoon muotiviikoilla järjestettiin eilen Charles Jefferey Loverboy Runway Show -muotinäytös, jonka catwalkilla nähtiin perin erikoisia luomuksia.

Eräässä niistä miehen päähän oli kiinnitetty hatun sijaan jonkinlainen uretaanin tai muovin ja rautalangan yhdistelmä. Toisessa muotiluomuksessa nähtiin vihreään sadeviittaan pukeutunut mies, joka oli kuljettamassa valtavaa läpinäkyvää pyykkipussia ilmeisesti pesulaan.

Splash
Splash
Splash