Beyonce ja Jay-Z julkaisivat rohkean kuvakirjan – nakuilua ja intiimejä tilanteita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Popdiiva Beyonce ja räppäri Jay-Z menivät naimisiin vuoden 2008 huhtikuussa. Pariskunta juhli 10-vuotishääpäiväänsä tänä vuonna, ja ovat sen kunniaksi myös uusineet aviovalansa pitkän yhteisen taipaleen kunniaksi.

Beyonce aloitti juuri uuden On The Run II -nimisen kiertueensa, jonka ensimmäinen konsertti järjestettiin Cardiffissa. Kiertueen yhteydessä Beyonce julkaisi myös Tourbook-nimeä kantavan kuvakirjan, jossa nähdään hyvin intiimejä avioparin jakamia hetkiä.

Kuvakirjassa on jonkin verran kuvia pelkästään Beyoncesta ja myös heidän lapsistaan, mutta suuri osa kuvista on kuitenkin Jay-Z:n ja Beyoncen yhteiskuvia. Yhteiskuvissa nähdään miten aviopari viettää aikaa muun muassa lähes alastomana sängyssä, mikä on saanut fanit villiintymään.

#JayZ x #Beyonce for #OTRII tour book

A post shared by Hip Hop N More (@hiphopnmore) on

I'm SHOOK….

A post shared by Beyoncé Giselle Knowles Carter (@beybsasha) on

I wish I was the newspaper 😩😂 #Beyoncé #OTRII

A post shared by BGKC👑MAHAILEY (@beycarter81) on

#otrii

A post shared by Raquel Perroni (@raquelperroni) on

What a beautiful picture ❤️ #OTRII #TourBook

A post shared by Beyoncé (@lifebey) on

#otr #otrii #otr2

A post shared by Beyfresh NEW (@beyfreshnew) on