Kengät kuivausrumpuun – nerokas keksintö kiinnittää luukkuun

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Valkoiset lenkkarit on helpointa pestä pesukoneessa matalassa lämpötilassa pienen ennakkoon tehdyn liotuksen päätteeksi. Kenkien kuivuminen voi kuitenkin kestää päiväkausia, koska harva raaskii heittää jalkineita kuivausrumpuun pyöritettäväksi.

Nyt markkinoille on tullut pikkupyykille tarkoitetun verkkopussin kaltainen tuote, jonka avulla kengät voi kuivata kuivausrummussa turvallisesti. Kenkäpussi kiinnitetään kuivausrummun oven sisäpuolelle. Siten jalkineet eivät kolise rummussa pyöriessään, vaan kuivuvat ovea vasten kiinnitettyinä.

Verkkopussia voi hyödyntää myös muun pyykin pesemiseen ja kuivattamiseen. Valmiiksi pienessä pussissa olevat alusvaatteet eivät esimerkiksi tarvitse erittelyä muun pyykin seasta, vaan ne voi panna pussista kätevästi suoraan kaappiin. Verkkopusseja myydään esimerkiksi eBay-kaupassa.

eBay