Somekilpailu! Voita PlayStation 4 -erikoismalli ja kolme hittipeliä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihde- ja lifestylemedia Stara ja PlayStation Suomi järjestävät nyt lukijakilpailun, jonka palkintona on Days of Play -pelipaketti. Pakettiin kuuluu erikoisväritetty sinikultainen PS4-konsoli (500 Gt), kaksi langatonta DualShock 4 -ohjainta sekä PS4-hittipelit Detroit: Become Human, God of War ja Shadow of the Colossus.

Kilpailun voittaja valitaan Staran Facebook-sivusta tykänneiden kesken. Pelikonsolin ja pelien arvo on 500 euroa. Kilpailu on osa Days of Play -kampanjaa, jossa on tarjolla etuja pelikoneista, klassikkopeleistä ja PlayStation-palveluista.

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT JA VOITTAJA ARVOTTU! Katso arvonta ja voittaja alla olevalta videolta.

Palkinnon arvontaan osallistuvat kaikki Staran Facebook-sivusta 20.6.2018 kello 23.59 mennessä tykkäävät. Voit tägätä alle ystäväsi, jonka kanssa haluaisit pelata PlayStation-pelikonsolilla. Arvontaan osallistuvat kaikki tykkääjät, eikä kilpailuun osallistumiseen tarvita muuta ilmoittautumista. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.