Beyoncen konsertti floppasi – lippuja jaettiin ilmaiseksi parkkipaikalla

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beyonce aloitti hetki sitten uuden On The Run II -nimisen kiertueensa, jonka ensimmäinen konsertti järjestettiin Cardiffissa. Kiertueen yhteydessä Beyonce julkaisi myös Tourbook-nimeä kantavan kuvakirjan, jossa nähdään hyvin intiimejä avioparin jakamia hetkiä.

Myös popdiivan aviomies räppäri Jay-Z on mukana kiertueella, mutta aviopari ei ole kuitenkaan onnistunut saamaan ihmisiä konsertteihinsa siinä määrin kun he olivat toivoneet. Nyt konsertin kalliita lippuja oli jopa jaettu ilmaiseksi, koska konsertissa oli ollut niin paljon tyhjiä paikkoja vapaina.

Daily Mail -sivuston mukaan Glasgowssa järjestettyyn konserttiin jaettiin tapahtuman parkkipaikalla oleville faneille ilmaisia lippuja, että osa areenan tyhjistä tuoleista saataisiin täytettyä. Paikalla olleet fanit olivat tilanteesta tietenkin riemuissaan, koska liput olivat maksaneet lipputyypistä riippuen 51 punnasta aina 475 puntaan asti.