Farrah Abraham pidätetty – tappeli hotellin työntekijän kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teiniäitien elämästä kertovasta Teen Mon -sarjasta julkisuuteen noussut Farrah Abraham on päätynyt ongelmiin lain kanssa. Tähti on pidätetty käytyään hotellin työntekijän kimppuun.

Farrah Abraham vieraili tiistaina Kalifornian Beverly Hills -hotellissa. Siellä hän ajautui sanaharkkaan työntekijän kanssa. Riita muuttui lopulta fyysiseksi Abrahamin lyötyä miestä.

Tähden kerrotaan käyttäneen julkkiskorttia yhteenoton aikana. TMZ-sivuston mukaan alkoholilla oli mitä todennäköisimmin osuutta tilanteen eskaloitumiseen. Abraham pidätettiin paikalle hälytettyjen poliisien toimesta pahoinpitelystä ja luvattomasta läpikulusta epäiltynä.

27 vuoden iästään huolimatta edelleen teiniäidin titteliä julkisuudessa kantava Farrah Abraham nousi tähdeksi 16 and Pregnant ja Teen Mom -sarjojen kautta. Sittemmin hän on esiintynyt muun muassa Big Brother -sarjassa ja aikusiviihteessä.