Miehen jalka amputoitiin – teki siitä ruokaa ystävilleen!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhä useampi haluaa lautaselleen eettistä alkuperää olevaa lihaa, mutta entäpä jos se olisi peräisin suostumuksensa antaneelta ihmiseltä? Eräs jalkansa menettänyt mies päätti käyttää raajan hyödyksi valmistamalla siitä illallisen itselleen ja ystävilleen.

Nimettömänä pysyttelevä mies kertoo Redditissä joutuneensa moottoripyöräonnettomuuteen. Sen seurauksena hänen toinen jalkansa jouduttiin amputoimaan. Lääkäreiden yllätykseksi onnettomuuden uhri halusi saada pitää irtileikatun raajan.

Miehen mukaan hänen ystävänsä olivat usein vitsailleet olevansa valmiita kannibalismiin, mikäli sitä voisi harjoittaa eettisellä ja terveellisellä tavalla. Niipä hän päätti tarjota heille mahdollisuutta maistaa jalkaansa taco-illallisen muodossa.

Kotikokki käytti ruoanlaitossa onnettomuudessa säästynyttä etummaista säärilihasta. Foodieksi tunnustautuvan miehen arvosana omalle lihalleen oli vahva 6,5 asteikolla 0-10.

Mies kertoo Vice-sivustolle, ettei hän tehnyt teknisesti mitään laitonta. Hän ei myynyt lihaa eteenpäin eikä tarjoillut sitä ilman ruokailijoiden suostumusta. Miehen verkossa julkaisemat kuvat eivät aihepiirin ansiosta mahdollisesti sovellu herkimmille katsojille.

 

Imgur
Imgur
Imgur
Imgur
Imgur