Iggy Azalea alastomana – vain korkokengät jalassa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiasta kotoisin oleva poptähti Iggy Azalea on tunnettu monista hitiksi nousseista kappaleistaan ja hänen tiimalasimallisesta vartalostaan, joka haastaa jopa Kardashianien vartalot. Nyt juuri syntymäpäiviään viettänyt nainen julkaisi itsestään näyttävän alastonkuvan.

Iggy Azalea julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kaksi sivulta päin otettua kuvaa, joissa nainen on lähes alasti. Azalealla on kummassakin kuvassa yllään vain sukat ja korkokengät. Kuvat on otettu yhteistyössä Fashionnova-verkkosivuston kanssa.

Iggy Azalea juhli ystäviensä kanssa juuri syntymäpäiviään täyttäessään 28 vuotta 7. kesäkuuta. Syntymäpäivänään räppäri paljasti, että hän on valmis rakkauteen. Hän kertoi pitävänsä edelleen sängyssä olevaa viereistä paikkaa varattuna jollekin erityiselle henkilölle, mikäli hänet joskus löytää.

@fashionnova 👠👠

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

Sometimes all you need is a good pair of heels @fashionnova

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on