Mitä ihmettä! Justin Bieber ja Hailey Baldwin yhdessä – vanha suola janotti?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

On-off-suhteestaan tunnetut poptähdet Justin Bieber ja Selena Gomez erosivat jälleen maaliskuussa. Bieber kuvattiin pian eron jälkeen itkemässä autossaan, minkä jälkeen hän löysi itselleen nopeasti lohtua 22-vuotiaasta mallilupauksesta Baskin Championista.

Nyt Justin Bieber on nähty läheisissä tunnelmissa hänen entisen tyttöystävänsä Hailey Baldwinin kanssa. Justin Bieber ja Hailey Baldwin ovat Harper’s Bazaar -sivuston mukaan viettäneet viime aikoina paljon aikaa yhdessä. Kaksikko on nähty yhdessä juhlimassa yökerhossa, treffeillä elokuvateatterissa ja rentoutumassa uima-altaalla.

Hailey Baldwin ja Justin Bieber ovat vanhoja tuttuja toisilleen. Kaksikko on tutustunut perheidensä kautta toisiinsa jo lapsina ja viettäneet paljon aikaa yhdessä. Kaksi vuotta sitten lempi kuitenkin leiskahti nuorten tähtien kesken ensimmäisen kerran.

Splash News