Mies tappoi kalkkarokäärmeen – sai silti vaarallisen pureman

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Teksasilainen mies on joutunut sairaalaan kuolleen käärmeen purtua häntä käteen. Mies selvisi puremasta hengissä, mutta sai munuaisvaurion. Hänelle annettiin 26 annosta vastalääkettä.

Independent-lehti kertoo Jennifer Sutcliffen aviomiehen tappaneen perheen takapihalla olleen teksasinkalkkarokäärmeen lapiolla. Mies oli katkaissut matelijan pään. Kun hän oli korjannut käärmeen osia pois, oli pääosa iskenyt hampaansa miehen käteen. Asiantuntijoiden mukaan käärmeiden refleksit toimivat vielä tunninkin päästä kuolemasta.

Myrkky alkoi vaikuttaa välittömästi ja heikossa kunnossa ollut mies toimitettiin sairaalaan ambulanssihelikopterilla. Miehellä oli sisäisiä verenvuotoja ja osa hänen sisäelimistään oli lopettanut toimintansa. Hänet vaivutettiin koomaan ja pantiin hengityskoneeseen. Hän on toipunut terveemmäksi.