Mitä ihmettä? Kilpikonna kiipesi korkean aidan yli

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jo lastensadussa opetetaan, että kilpikonnat ovat verkkaisesti liikkuvia möngertäjiä, joiden tuntivauhti ei päätä huimaa. Nyt netissä leviää viraalina video varsinaisesta extreme-kilpikonnasta, joka on päättänyt kiivetä aidan yli.

Kilpikonnat ovat sinnikkäitä ja määrätietoisia. LAD Bible on julkaissut Facebookissa videon, jolla nähdään kanaverkkoaidan yli kiipeävä kilpikonna. Matelija pääsee kuin pääseekin esteen yli.

Kilpikonnan laskeutuminen ei kuitenkaan ole sujuvimmasta päästä, sillä se kiepsahtaa päistikkaa aidan päältä maassa olevaan pusikkoon. Kilpikonnan kiipeilyä kuvannut nainen olisi toki voinut mennä auttamaan matelijaa aidan toiselle puolelle sen sijaan, että hän keskittyi pelkästään kilpikonnan suorituksen kuvaamiseen ja päivittelemiseen.

Turtle Climbing Fence

THIS TURTLE IS CLIMBING A FENCE!? WTF!? 😳🐢

Publiée par LADbible sur lundi 11 juin 2018