Rockfest Hyvinkäällä myös ensi vuonna – tänä vuonna lähes 60 000 kävijää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hyvinkäällä ensimmäistä kertaa järjestetty Rockfest keräsi neljän tapahtumapäivän aikana yhteensä lähes 60.000 hengen yleisön. Festivaaleilla nähtiin pääesiintyjinä maailmanluokan supertähtiä, kuten Ozzy Osbourne, Judas Priest, Marilyn Manson, Megadeth ja Avenged Sevenfold.

Festivaalilla nähtiin yhteensä yli 40 kotimaista ja ulkomaista artistia ja yhtyettä. Nyt festivaali on päätetty järjestää Hyvinkään lentokentällä myös ensi vuonna. Tapahtumapaikka osoittautui mainioksi niin konsertti- kuin leirintäalueena. Lisäksi festivaalin kaikki neljä päivää sujuivat järjestyksenpidon kannalta ilman suurempia ongelmia.

Hyvinkään sijainti hyvien kulkuyhteyksien päässä mahdollistaa festivaalivieraille helpon pääsyn alueelle. Hyvinkäälle pääsee junilla ja linja-autoilla, lisäksi kaupunki on hyvin vilkkaan Tampere-Helsinki -valtatien varrella. Lisäksi VR ajaa junavuoroja Helsingin ja Tampereen suuntaan koko yön ajan.