Suksisauva toimii taskumattina – laskettelu uudelle aikakaudelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset suuntaavat varsinkin kevättalvisin Lapin ja Keski-Euroopan laskettelukeskusten hangille laskettelemaan ja viettämään mukavaa lomaa after skin parissa. Monet haluavat nauttia samalla myös hieman miestä väkevämpää, joten pienet pullot kilisevät usein taskuissa ja rinneravintoloissa.

Nyt maailmalla ollaan elvyttämässä keksintö, joka nähtiin alunperin Suomessa jo vuosikymmeniä sitten. Uutuustuote WhiSki Poles on nimittäin laskettelusauva, joka toimii samalla taskumattina. Sauva kuljettaa juoman sinne minne laskettelijakin menee ilman, että mukana täytyy olla reppu tai taskussa pullo.

Kyseessä ovat 18 millimetriä halkaisijaltaan oleva alumiinisauvat, joissa on täyttämisen ja juomisen mahdollistava mekaniikka. Tuotteelle ollaan parhaillaan hakemassa patenttia Yhdysvalloissa.