Susanna Penttilä Välimerellä – lomakuvat tihkuvat seksiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Playboy-mallina ja liikenaisena kuuluisuuteen noussut seurapiirikaunotar Susanna Penttilä lomailee parhaillaan Espanjan auringon alla. Vaaleaverikko on hemmotellut sosiaalisen median seuraajiaan upeilla otoksilla, joista ei puutu paljasta pintaa tai povea.

Helsinkiläisen vaateliike Ferrerin omistava Susanna Penttilä on viihtynyt viime viikkoina Euroopassa. Nainen on julkaissut lomakuvia Instagramiin, ja niiden perusteella hän on ainakin viihtynyt Välimeren maiden maisemissa. Penttilän yllä on nähty seksikkäitä mekkoja ja uimapukuja.

45-vuotias Susanna Penttilä esiintyi taannoin Viidakon tähtöset -realitysarjassa sijoittuen kolmannelle jaetulle sijalle Sara Siepin kanssa. Suomalaiset pääsivät seuraamaan hänen arkeaan myös Tavallista elämää -sarjassa. Hänellä on yksi lapsi.

Ooh sunnyday ☀️☀️ #plazabeach

A post shared by Susanna Penttilä (@susannapenttila) on

🌴🌴☀️☀️ Perfect beach 🌊

A post shared by Susanna Penttilä (@susannapenttila) on

#mijascosta #poolday 🌴

A post shared by Susanna Penttilä (@susannapenttila) on

Terkkuja Cannesista 😘

A post shared by Susanna Penttilä (@susannapenttila) on

Summerflowers🌿🌿

A post shared by Susanna Penttilä (@susannapenttila) on

Uusimmat