Jari Sillanpää julkaisi kuvan – puhdistaa kehoaan näillä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huumausainerikosten vuoksi otsikoissa ollut laulaja Jari Sillanpää on päättänyt puhdistaa kehon ja mielen. Mies on julkaissut Instagramissa kuvan käyttämistään lisäravinteista, joiden avulla hän suorittaa kattavan elämäntaparemontin.

Puhtaat raaka-aineet ravinnossa, säännöllinen liikunta ja mielen hyvinvoinnin edistäminen toimivat usein keinoina terveemmän elämän saavuttamisessa. Toisinaan avuksi voi ottaa myös valmisteita, joiden avulla voi puhdistaa ja vahvistaa kehoa. Jari Sillanpää esittelee omia vitamiinivalmisteita, lisäravinteita ja puhdistuskuureja Instagramissa.

Mies kommentoi lajitelmaa: ”Oon mikä oon, teen mitä teen – tyydy en ikinä puolikkaaseen.” Laulajan suunta on oikea, sillä miehen kokoelmissa näyttää olevan myös superfoodina tunnettuja siemeniä, hiutaleita ja öljyvalmisteita. Lisäksi hän puhdistanee kehoa detox-teen avulla.

https://www.instagram.com/p/Bj7yUxFl15P/?utm_source=ig_embed