Kylie Jenner poisti vauvansa kaikki valokuvat – fanit ihmeissään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kylie Jenner on jakanut hänen kokemiaan hetkiä äitinä säännöllisesti yli 109 miljoonan Instagram-seuraajansa kanssa. Nyt 20-vuotias perheenäiti on kuitenkin päättänyt poistaa jokaisen kasvokuvan hänen muutaman kuukauden ikäisestä Stormi-tyttärestään.

Kylie Jenner on julkaissut alun perin monta suloista kuvaa ja videota tyttövauvastaan, mutta kaikki muuttui kuitenkin heti kun nainen sai kritiikkiä osakseen. Uusimmassa kuvassa Kylie Jenner rajasi tyttärensä kasvot osittain pois omasta selfiestään, minkä vuoksi hän sai paljon negatiivista palautetta.

Huonoa palautetta saatuaan nainen päätti Daily Mail -sivuston mukaan poistaa kaikki kuvat, joissa Stormin kasvot näkyvät. Hän myös vastasi eräälle fanilleen uuden kuvansa yhteydessä, että hän ei aio enää hetkeen julkaista yhtäkään kuvaa Stormista.

i spy with my little eye…

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on