Nettiraivo repesi: Subwayn patonki oli neljä senttiä liian lyhyt

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Subway-ravintola myy joko 30 tai 15 senttimetrin pituisia täytettyjä leipiä. Nyt netissä on revennyt raivo, kun 33-vuotias Karly Coulton julkaisi kuvan puolikkaasta patongistaan. Leipä oli neljä senttiä lyhyempi kuin piti.

Karly Coultonin ostama puolikas sub-leipä oli hieman yli 11 senttimetriä, kun se myydään 15-senttisenä patonkina. Nainen oli mitannut leivän viivottimella ja julkaisi kuvan Twitterissä. Tuumissa patongin olisi pitänyt olla kuusituumainen, mutta viivotin osoittaa sen olevan ainoastaan 4,5-tuumainen.

Samankaltainen somekohu johti taannoin oikeusjuttuun Subwayta vastaan. Ihmiset vaativat pikaruokaketjua vaihtamaan harhaanjohtavana pidetyn subin nimen, jossa tärkeimpänä meriittinä on patongin pituus. Karly Coulton oli ostanut alamittaisen patonkinsa englantilaisesta ravintolasta.