Nettiraivo repesi: Subwayn patonki oli neljä senttiä liian lyhyt

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Subway-ravintola myy joko 30 tai 15 senttimetrin pituisia täytettyjä leipiä. Nyt netissä on revennyt raivo, kun 33-vuotias Karly Coulton julkaisi kuvan puolikkaasta patongistaan. Leipä oli neljä senttiä lyhyempi kuin piti.

Karly Coultonin ostama puolikas sub-leipä oli hieman yli 11 senttimetriä, kun se myydään 15-senttisenä patonkina. Nainen oli mitannut leivän viivottimella ja julkaisi kuvan Twitterissä. Tuumissa patongin olisi pitänyt olla kuusituumainen, mutta viivotin osoittaa sen olevan ainoastaan 4,5-tuumainen.

Samankaltainen somekohu johti taannoin oikeusjuttuun Subwayta vastaan. Ihmiset vaativat pikaruokaketjua vaihtamaan harhaanjohtavana pidetyn subin nimen, jossa tärkeimpänä meriittinä on patongin pituus. Karly Coulton oli ostanut alamittaisen patonkinsa englantilaisesta ravintolasta.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat