Poliisi nappasi sarjatukkijan – työnsi pulloja vessoihin vuosien ajan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Wisconsinissa on pidätetty 33-vuotias mies, joka on piinannut Sheboyganin alueen asukkaita kahden vuoden ajan. Mies oli tukkinut kaupungin omistaman talon yleisövessoja pulloilla. Hänet pidätettiin silminnäkijähavainnon perusteella.

Sheboyganin poliisiviranomaiset joutuivat turvautumaan yleisön apuun saadakseen kiinni kahden vuoden ajan Delandin monitoimitalon naisten vessan pönttöjä tukkineen ilkivallan tekijän. Viranomaiset tiedottivat Facebookissa, että vessanpönttöihin ei saa panna roskia tai muita sinne kuulumattomia esineitä. Vandalisti oli tunkenut vessanpönttöihin limonadipulloja.

Sarjatukkija oli hyökännyt 12 kertaa vuonna 2016, 14 kertaa viime vuonna ja tänä vuonna alle kymmenen kertaa. Kiinni otettu mies joutuu todennäköisesti korvaamaan ainakin putkien avaamisesta koituneet kustannukset. Poliisi tiedotti sarjatukkijan kiinni saamisesta niin ikään Facebookissa.

The Sheboygan Police Department and the Department of Public Works is asking the public to please not place trash or…

Publiée par Sheboygan Police Department sur mardi 20 mars 2018

Yesterday, 5/28/2018, members of the Sheboygan Police Department arrested a 33 year old Sheboygan man for the string of…

Publiée par Sheboygan Police Department sur mardi 29 mai 2018