Poika esitteli veitsenkestävää asuaan – kuoli saamiinsa vammoihin

Ohhoh! · Stara.fi

21-vuotias Jordan Easton kuoli taannoin, kun hän ryhtyi esittelemään ystävänsä kotona liiviään, jonka piti hänen mukaansa olla puukotuksen kestävä. Easton otti keittiöveitsen ja iski sen rintaansa vain huomatakseen, ettei liivi ollutkaan sellainen kuin hän oletti.

Asiasta uutisoineen Gazette-lehden mukaan onnettomuus tapahtui viime vuonna 23. huhtikuuta, mutta traaginen tapaus paljastui vasta nyt. Poliisi käynnisti tapauksesta tutkinnan, mutta tapauksessa ei katsottu olevan syytä epäillä rikosta.

Poika kiidätettiin ystävänsä kotoa teho-osastolle Stocktonin North Teesin sairaalaan, mutta hänen henkeään ei kyetty enää pelastamaan. Poliisin tutkimuksissa ei ole paljastunut seikkoja, joiden mukaan pojalla olisi ollut tarkoitus vahingoittaa itseään.