Pytonkäärme söi 54-vuotiaan naisen – nielaisi kokonaisena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Indonesiassa tapahtui torstai-iltana traaginen tapaus, jossa 54-vuotias nainen Wa Tiba lähti katsomaan maissipeltojaan, eikä enää koskaan palannut kotiinsa. Nainen katosi jäljettömiin alueella, jossa on runsaasti suurikokoisia pytonkäärmeitä. Lopulta naisen ruumis löytyi.

Kyläläiset ryhtyivät epäilemään, että pienikokoinen nainen olisi joutunut pytonin saaliiksi, koska hänen jälkensä loppuivat yhtäkkiä paikalle, josta naisen veitsi ja sandaalit löytyivät. Pian tuntomerkkejä vastaava pytonkäärme löytyi. Sen vatsa oli niin täynnä, ettei käärme päässyt edes kunnolla liikkumaan.

Käärme tapettiin ja sen vatsa aukaistiin, ja käärmeen sisältä löytyi menehtyneen naisen ruumis edelleen kokonaisena ja vaatteet yllään, The Jakarta Post uutisoi. Pytonkäärmeet eivät yleensä syö ihmisiä, mutta tämä oli parin vuoden sisään jo toinen tapaus, jossa käärme söi ihmisen Indonesiassa. Naisen syönyt käärme oli peräti seitsemänmetrinen jättiläinen.