Hupsista! Kim Kardashian jätti rintaliivit kotiin – seitinohut paita ei juuri peittänyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin muotivaikuttaja Kim Kardashianin vaalentaneen hiuksensa aviomiehensä Kanye Westin mieltymysten mukaan. Tänä vuonna blondina, brunettena ja pinkissä tukassa viihtynyt Kim Kardashian kuvattiin sittemmin hiukset sähkönsinisinä. Nyt tyyli on vaihtunut taas tummaan.

Kim ja hänen aviomiehensä Kanye West kuvattiin tällä kertaa New Yorkissa saapumassa shoppailemaan Jeffries-kauppaan tyttärensä North Westin viisivuotissynttäreiden tarpeistoa. Kim oli jättänyt rintaliivinsä kotiin, ja hänen seitinohut tummanvihreä paitansa paljasti sisältöään huomattavasti.

Kimin esiteltyä sähkönsiniset hiuksensa muodonmuutoksen vihjailtiin olevan osa Kanye Westin tulevaa Yeezy-mallistoa. Monet ovat arvuutelleet, onko naisen sinistä femme fatalea muistuttava ulkonäkö osa miehensä tuotteiden mallina olemista. Se selvinnee jo lähitulevaisuudessa.

Splash
Splash
Splash
Splash