Kim Jong Un toi oman vessan mukanaan tapaamiseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pohjois-Korean diktaattori Kim Jong Un tapasi äskettäin Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin historiallisessa kokouksessa Singaporessa. Pohjois-Korean johtaja oli varustautunut tapaamiseen oman vessan ja ajoneuvon kanssa.

Korealainen Chosun Ilbo -niminen julkaisu on paljastanut, että pohjoiskorealainen Kim Jong Un kuljetti Singaporeen mukanaan liikuteltavan vessan. Hänen on kerrottu aina matkustavan henkilökohtaisten toilettien kanssa. Mies ei halua kenenkään pääsevän käsiksi hänen ulosteeseensa. Myös hänen luodinkestävä limusiini oli kuljetettu Pohjois-Koreasta Singaporeen johtajan käytettäväksi, Business Insider uutisoi.

Pohjois-Korean ja Yhdysvaltain tapaaminen oli historiallinen. Kim Jong Un ilmaisi suostumuksensa ydinaseriisuntaan. Tapaaminen oli vähällä peruuntua pohjoiskorealaisten kanssa syntyneiden erimielisyyksien vuoksi neuvotteluiden aikana. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump odottaa saavansa tapaamisen ansiosta Nobelin rauhanpalkinnon.